Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

ALLEEN GA JE SNELLER, SAMEN KOM JE VERDER

WAT IS HET
Bestaande werklocaties zoals winkelgebieden en bedrijventerrein staan onder druk. Eenieder in het gebied is druk met zijn eigen onderneming en niet zelden is er weinig oog voor het algemeen belang. Een schoon, heel en veilig gebied zijn basiszaken die op orde moeten zijn, voor zowel de vastgoedeigenaren, de ondernemers en bezoekers. Pas daarna kunnen we verder praten over hogere ambities zoals een klimaat adaptief, energieneutraal en toekomstbestendig gebied. Dit kan alleen als de belangrijkste stakeholders in die gebieden gaan samenwerken, besturen en professioneel gebiedsmanagement  laten uitvoeren. Een vak apart!

Wilt u meer informatie over onze showcases?

DE BELOFTE
Zodra enkele ondernemers en vastgoedeigenaren in een gebied de handen ineen wensen te slaan om het gebied te verbeteren, kunnen er snel stappen worden gezet. Markus Werklocatieregie heeft de kennis en ervaring om snel en effectief een gebiedsprofiel te schetsen. Zo ontstaat er een verbeterplan dat is gestoeld op de inbreng van nagenoeg alle ondernemers en vastgoedeigenaren in het gebied. Wat zij als meest urgent benoemen, wordt direct opgepakt om het gebied te verbeteren. Dit zal opvallen en hierdoor zal het draagvlak van samenwerking verder worden vergroot.

HET BEWIJS
Markus Werklocatieregie opereert op diverse werklocaties en heeft daar significante resultaten mee geboekt. Onze werkwijze is het in gang zetten van een verbeteringsproces dat niet meer stopt. Geen kortlopende  projecten die al dan niet tot resultaat leiden, maar een gericht verbeterplan op lange termijn.

VOOR MEER INFORMATIE
www.markus.nl

Bent u geïnteresseerd? Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Edwin Markus

Email: edwin@markus.nl 

Tel. nr: +31(0)6-53738703

Edwin Markus edwin@markus.nl of bellen 06 – 53 738 703

 

 

MENU