Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

WAT IS HET?
XR Group biedt hoogwaardige kwaliteit 3D oplossingen die uitgebouwd kunnen worden naar een ware belevenis. Een belevenis die mogelijk gemaakt wordt door Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality. Met deze zogenoemde XR technologie worden producten op een unieke manier gepresenteerd, medewerkers op een efficiëntere manier getraind of bedrijfsprocessen beter inzichtelijk gemaakt.

 

 

DE BELOFTE
Heb jij dat ook wel eens? Dat je in gesprek gaat met jouw klanten of collega’s, maar achteraf merkt dat er belangrijke punten anders geïnterpreteerd zijn? Dan vraag jij je af: ‘Heb ik het nu niet op de juiste manier uitgelegd of heeft mijn klant en/of collega het verkeerd begrepen?’

Met de technologie van XR Group is er geen twijfel meer mogelijk. Er bestaat namelijk maar één taal die iedereen spreekt en dat is de visuele taal. Met hoogwaardige kwaliteit 3D oplossingen die uitgebouwd kunnen worden naar 360 °, Virtual-, Augmented- en Mixed Reality omgeving zie je tot in detail wat er nu bedoeld wordt. Hierdoor worden producten op een duidelijke manier gepresenteerd, medewerkers op een efficiëntere manier getraind en bedrijfsprocessen beter inzichtelijk gemaakt.

HET BEWIJS
Met 10 jaar ervaring en de oorsprong in de vastgoedwereld heeft XR Group veel projecten succesvol afgerond en daarmee haar kennis en kunde bewezen tegenover verschillende branches. Branches zoals de vastgoedwereld, industrie en training. Neem het voorbeeld van onze partner Profinn. Van een leegstaande verdieping ontwikkelden wij met onze technieken een duidelijk communiceerbaar kantoorpand.

  • Bekijk het hier link:

 

BEZOEK DE WEBSITE:
www.xr-group.nl

Voor nader informatie kunt u contact opnemen met Christian Wauben | christian@xr-group.nl | of bellen +31 0455 721 090

 

 

MENU