Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Ontvang Vrijblijvend onze whitepaper

Waar kunnen wij de whitepaper naar versturen?

Wie zijn wij

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. Nieuwe sleuteltechnologieën, zoals nanotechnologie, big data, robotica en het Internet of Things, zullen steeds meer impact krijgen op de ondernemer. Wij durven de stelling wel aan dat er in ondernemersland de komende jaren meer gaat veranderen dan in de afgelopen twintig jaar. Afwachten is geen optie meer.

Het unieke zakelijke netwerk van Economie & Ruimte is niet alleen hét podium voor de promotie van uw product of dienst, het is ook de plek voor snellere en goedkopere ontwikkeling ervan. Dat bereiken we door sectoroverstijgend te acteren in de Gouden Driehoek van bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid.

Wat doen wij

De kracht van Economie & Ruimte zit in de woorden ‘samen’ en ‘sectoroverstijgend’. De showcases van de E&R Kopgroepen zoeken daarom actief verbinding met andere  sectoren. Soms zijn die keuzes verrassend. Maar kennis is overal en uiteindelijk gaat het erom nieuwe business te genereren.

Deelname aan een E&R Kopgroep is overigens niet vrijblijvend. Het is echt niet praten maar doen. Zodra we het idee hebben dat er een markt is voor een idee, product of dienst – en de urgentie ervan duidelijk is – gaan we denken aan een nieuwe E&R Kopgroep. De ambitie is fors: een product of dienst moet echt meerwaarde hebben voor mens en maatschappij en volstrekt nieuw zijn.

Blijf up-to-date!

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte

MENU