Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Ontvang vrijblijvend onze informatiefolder

Waar mogen wij de informatiefolder naartoe sturen?

Onze belofte

Economie & Ruimte helpt koplopers hun uitdagingen als showcase eerder waar te maken

Economie & Ruimte helpt koplopers in toekomstbestendig leven en ondernemen met concrete acties, gebaseerd op drie pijlers:

  1. Beter en slimmer ondernemen;
  2. Circulair economie als uitgangspunt te nemen en
  3. Maximaal profiteren van nieuwe sleuteltechnologieën.

 

Showcases

Een showcase wordt gerealiseerd door samenwerking van innovatieve bedrijven in een consortium. Experts van een kopgroep brengen bestuurders, vertegenwoordigers van de overheid, managers, leveranciers en producenten van innovatieve diensten en producten bij elkaar, met als doel een consortium te vormen dat showcases realiseert binnen de Benelux.

Experts brengen extra kennis in, organiseren reflectie, helpen met de financiering en subsidiëring van de showcase en begeleiden het proces van samenwerking zodat het consortium zich kan concentreren op het realiseren van de showcases.

E&R helpt bij de promotie van de showcases door daarover te publiceren, bijeenkomsten te organiseren en ze te promoten op www.InnovationSpotter.com.

Voor aanmelden van showcase zendt een mail naar Rian Hermans – Teklenburg | Secretariaat | r.teklenburg@economie-ruimte.nl |

Blijf up-to-date!

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte

MENU