Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Vooraankondiging – 3 oktober a.s. – Masterclass Omgevingswet in één dag voor adviseurs, projectontwikkelaars en projectleiders van bouw- en infraprojecten

#Omgevingswet #Gebiedsontwikkeling #Projectontwikkeling #Vergunningen #Handhaving

@EconomieRuimte @VastgoedBS @Aedesnet @KluwerOmgvRecht @KubiekRuimte @RexdenHeijer – @provgelderland @gemVeenendaal

Omgevingswet voor projectleiders

Inclusief handige digitale tool ‘compendium Omgevingswet’

Fred den Boef – ProgrammaleiderRecent verschenen

Supersnel bijspijkeren

In de ‘masterclass Omgevingswet in één dag’ gaan Fred den Boef en zijn mede docenten Jan Polinder en Rex den Heijer op de ‘fundamentals’ van de Omgevingswet: wat je minimaal moet weten om jouw bouw- en infraprojecten in goede banen te leiden. Fred den Boef en zijn mede docenten geven je de beste tips hoe de Omgevingswet te gebruiken en met de handige digitale tool ‘compendium Omgevingswet’ waarvan u toegang toe krijgt bent u blijvend goed op de hoogte.

Na het volgen van de masterclass bent u goed op de hoogte van:

  • De nieuwe gereedschapskist van de Omgevingswet
  • Omgevingsvisie + Omgevingsplan
  • Omgevingsvergunning
  • Bouwregelgeving
  • Grondexploitatie
  • Waar blijft de Crisis- en herstelwet / Wabo-projectbesluit

Aanmelden:

Leden van het platform Economie & Ruimte kunnen met korting aan deze masterclass deelnemen, € 450,- (ex. btw) en niet-leden: € 500,- (ex. btw). Voor nadere info en aanmelden ga naar aanmelden.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus geef je snel op.

Voor informatie:

Fred den Boef | Senior adviseur van Kubiek Ruimtelijke Plannen, programmaleider masterclass | +316-27621758

Recent verschenen boek: Werken met de Omgevingswet Jur van der VeldeAnnette Zebel-Vaudo
De nieuwe publicatie Werken met de Omgevingswet is een praktische handleiding voor de implementatie én de uitvoering van de Omgevingswet. Het boek is geschikt voor iedereen die meer over de Omgevingswet wil weten en inzicht wil hebben in de succesfactoren voor een goede implementatie en uitvoering. De nieuwe Omgevingswet begoot niet alleen een andere inhoud, maar ook een andere werkwijze. Allereerst levert dit boek een bijdrage door mogelijke veranderingen voor de praktijk weer te geven. Daarnaast bevat het praktische tips en benoemt het succesfactoren van een goede implementatie.

Ten opzichte van de vorige druk van dit boek is meer aandacht besteed aan de Aanvullingswetten, de uitvoeringsregelingen (amvb’s en omgevingsregeling) en de regelgeving over de invoering.

Zie op onze webpagina: 9 top boeken over omgevingswet en ruimtelijke ordening

Meer weten:

 

 

MENU