Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Hoe lossen we uw uitdagingen op?

De kracht van Platform Economie & Ruimte zit in de woorden ‘samen’ en ‘sectoroverstijgend’. E&R Koplopers zoeken actief verbinding met andere sectoren. Soms zijn die keuzes verrassend. Maar kennis is overal en uiteindelijk gaat het erom nieuwe business als showcases die anderen inspireren te genereren.

Ons aanbod

Wat houdt dat in?

op bezoek bij een bedrijf

Showcases

Experts van de kopgroepen brengen bestuurders, projectontwikkelaars, opleiders en toeleveranciers van innovatieve diensten en producten samen. Dit met als doel een consortium te vormen die een showcase realiseert binnen de BeNeLux.

bijeenkomst platform economie & ruimte

Ronde tafelbijeenkomst

E&R helpt in de ontwikkeling van showcases door E&R Rondetafelbijeenkomsten te organiseren voor reflectie en promotie van de showcases en door daarover te publiceren en ze te promoten via InnovationSpotter.

project economie en ruimte

Masterclasses

In de masterclasses krijgen de deelnemers van de showcases de kans hun kennis onder begeleiding van topdocenten aan te scherpen en ontvangen daarbij persoonlijke begeleiding bij het uitwerken van hun showcase.

Blijf up-to-date!

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en

Adresgegevens

Platform Economie & Ruimte 
Benoordenhoutseweg 88
2596 BD Den Haag

KvK-nummer: 55846858
BTW-nummer: 083986935B03

MENU