Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Hoe lossen we uw uitdagingen op?

Experts brengen kennis mee, organiseren reflectie, helpen met de financiering en subsidiëring van de showcase en begeleiden het proces van samenwerking, zodat de bouwers van de showcase zich kunnen concentreren op het realiseren van de showcases. Showcases worden gedurende het hele ontwikkelingsproces getoetst op de 3B’s Investeringstoets = B (behoefte) x B (belofte) x B (bewijs).

Ons aanbod

Wat houdt dat in?

op bezoek bij een bedrijf

Showcases

Experts van de kopgroepen brengen bestuurders, projectontwikkelaars, opleiders en toeleveranciers van innovatieve diensten en producten samen. Dit met als doel een consortium te vormen die een showcase realiseert binnen de BeNeLux.

bijeenkomst platform economie & ruimte

Ronde tafelbijeenkomst

E&R helpt in de ontwikkeling van showcases door E&R Rondetafelbijeenkomsten te organiseren voor reflectie en promotie van de showcases en door daarover te publiceren en ze te promoten via InnovationSpotter.

project economie en ruimte

Masterclasses

In de masterclasses krijgen de deelnemers van de showcases de kans hun kennis onder begeleiding van topdocenten aan te scherpen en ontvangen daarbij persoonlijke begeleiding bij het uitwerken van hun showcase.

Blijf up-to-date!

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en

Adresgegevens

Platform Economie & Ruimte 
Benoordenhoutseweg 88
2596 BD Den Haag

KvK-nummer: 55846858
BTW-nummer: 083986935B03

MENU