Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Hoe lossen we jouw uitdagingen op?

Door ‘sectoroverstijgend’ samen te werken weten we sneller te profiteren van nieuwe ideeën om die toe te passen in eigen projecten die als showcases onze leden inspireren en daarmee een voorsprong op andere weten op te bouwen.

Ons aanbod

Wat houdt dat in?

op bezoek bij een bedrijf

Showcases

Experts van de kopgroepen brengen bestuurders, projectontwikkelaars, opleiders en toeleveranciers van innovatieve diensten en producten samen. Dit met als doel een consortium te vormen die een showcase realiseert binnen de BeNeLux.

bijeenkomst platform economie & ruimte

Ronde tafelbijeenkomst

E&R helpt in de ontwikkeling van showcases door E&R Rondetafelbijeenkomsten te organiseren voor reflectie en promotie van de showcases en door daarover te publiceren en ze te promoten via InnovationSpotter.

project economie en ruimte

Toekomstverkennen bijeenkomsten

Toekomstverkennen is voor organisaties van levensbelang nu al met de toekomst bezig te zijn. Toekomstgerichte organisaties doen het aanmerkelijk beter dan hun concurrenten en door de bijeenkomsten te volgen kunt u zelf eerder en meer profiteren van de kansen die zich aandienen.

Blijf up-to-date!

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en

Adresgegevens

Platform Economie & Ruimte 
Benoordenhoutseweg 88
2596 BD Den Haag

KvK-nummer: 55846858
BTW-nummer: 083986935B03

MENU