Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

 

In de moderne gezondheidszorg is mentale stimulatie met gebruikmaking van nieuwe sleutel technologieën een opmaat naar betere en goedkopere gezondheidszorg!

 

WAT IS HET?
Track & Trace van medische hulpmiddelen waardoor je beter weet wat je hebt, waar het staat en wat er beschikbaar is. Door Track & Trace wordt veel tijd en dus geld bespaard en medische hulpmiddelen beter benut.

DE BELOFTE
Zorgprofessionals verspillen heel veel tijd aan het zoeken van apparatuur. Goed onderhoud is een must om de hulpmiddelen te kunnen voorzien van APK stickers.

Oplossing is ketenbeheer van duurzame medische hulpmiddelen, efficiënter reinigen en onderhouden en voorraadbeheer verbeteren door het logistieke proces te voorzien van IoT toepassingen.

Resultaat: De zorgverleners worden veel minder belast met logistieke en/of onderhoudstaken.

 

HET BEWIJS
Vele praktijkcasussen zoals het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) dat 800 verpleegkundigen 88 uur per dag minder tijd kwijt zijn met het zoeken naar medische hulpmiddelen.

Een financiële besparing van meerdere tonnen per jaar.

 

MEER INFORMATIE?
www.InnovationSpotter.com

 

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Marcel Hendriks | Sr. Account Manager Healthcare at VodafoneZiggo

logo-vodafone-ziggo

Email: marcel.hendriks@vodafoneziggo.com

Tel. nr: +31(0)6 2153 6739

Marcel Hendriks

 

 

MENU