Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Showcase Rideshare Toogethr.1

Toogeth Rideshare, op een sociale en efficiënte manier naar uw werk+. Door samen rijden te stimuleren zorgt Toogethr ervoor dat de parkeerdruk vermindert, de bereikbaarheid verbetert en het woon-werkverkeer verduurzaamt.

Het probleem?
Het aandeel van de auto stijgt, daarmee ook de kans om eenvoudig een parkeerplek te kunnen vinden. Én zo ook de CO2-uitstoot. Echter, door samen naar het werk te reizen, kunnen beide problemen aangepakt worden.

Wat is het? – Rideshare

Toogethr Rideshare koppelt reizende collega’s aan elkaar in de app op basis van hun woon-werkverkeer. Elke gedeelde rit levert de medewerkers punten op die later gespendeerd kunnen worden in de webshop.

De belofte

Met Rideshare draagt u bij aan een veilig woon-werkverkeer, maar zorgt u ook voor minder bezette parkeerplekken, een sterkere sociale cohesie onder werknemers en minder CO2-uitstoot.

 

Het bewijs

Met Toogethr Rideshare zijn er al 355.713 ritten gemaakt, is er ruim 13 miljoen kilometer gereden en er maken 21 bedrijven gebruik van de app. Onder deze bedrijven vallen mooie namen, zoals Danone, Heineken en het Rode Kruis Ziekenhuis.

.

Wilt u meer informatie over onze showcases?

 

 

VOOR MEER INFORMATIE
www.toogethr.com/smart-parking

 

Bent u geïnteresseerd? Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Maurits van Kuyk | Marketing Director

Email: Maurits@toogethr.com

Tel. nr: +31 (0)6 11010882

 

 

 

 

MENU