Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Voor gebiedsontwikkelaars, vastgoedinvesteerders, vastgoedontwikkelaars en programmamanagers van gemeente en vastgoedeigenaren is het van levensbelang nu al met de toekomst bezig te zijn. Toekomstgerichte bedrijvenparkorganisaties doen het aanmerkelijk beter dan hun concurrenten die zich hieraan niets gelegen laten liggen. U leert om te gaan met de per definitie onzekere toekomst om mensen en te transformeren locaties en vastgoed te helpen kansen te benutten die de toekomst. U krijgt informatie mee over de actuele praktijk. Organisatie: E&R Kopgroep duurzame transformatie en herbestemmen van locatie en vastgoed 2025

Toekomstverkenning prikkelt de nieuwsgierigheid en leidt tot meer verbeeldingskracht. Wie kansen ziet, krijgt zin om aan de toekomst te gaan werken. Dat maakt toekomstverkennen een uiterst waardevolle exercitie om je als gebiedsontwikkelaars, vastgoedinvesteerders, vastgoedontwikkelaars en programmamanagers van gemeente en vastgoedeigenaren etc. klaar te maken voor de toekomst.

Voor wie

Het programma is bedoeld voor gebiedsontwikkelaars, vastgoedinvesteerders, vastgoedontwikkelaars en programmamanagers van gemeente en vastgoedeigenaren.

 

MENU