Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

TIJDENS DE EXPLOITATIEFASE WORDT EEN GEBOUW VAAK ANDERS GEBRUIKT DAN WAARVOOR HET IS ONTWORPEN EN GEBOUWD. VELE EISEN VANUIT HET PVE WORDEN IN HET GEBRUIK NIET MEER GEMETEN EN BEWAAKT. ALS DE ORGANISATIE GROEIT GAAN WE WAT DICHTER BIJ ELKAAR ZITTEN EN BIJ KRIMP ZITTEN WE WAT RUIMER. HOE HET ALLEMAAL PRECIES WERKT, GEORGANISEERD IS, HOE DE INSTALLATIES WERKEN EN INGESTELD ZIJN, DAT IS VAAK BUITEN BEELD GERAAKT. TOCH IS HET NIET MOEILIJK OM GOED INZICHT TE KRIJGEN IN HET GEBRUIK VAN EEN GEBOUW EN DIVERSE (BOUW) FYSISCHE WAARDEN. DAT INZICHT HELPT BIJ HET ANALYSEREN OF EEN GEBOUW NOG GOED AANSLUIT BIJ HET GEBRUIK ERVAN. VOOR EEN GEBOUW WAARIN GEWERKT OF GESTUDEERD WORDT ZOU JE DAT WILLEN WETEN. OM NIET ALLEEN MEER EFFICIËNT MET HET VLOEROPPERVLAK, ENERGIEVERBRUIK EN FACILITAIRE KOSTEN OM TE GAAN, MAAR JUIST OOK DE BESTE OMSTANDIGHEDEN VOOR PRODUCTIVITEIT TE SCHEPPEN. EEN GEBOUW MAG PRETTIG WERKEN NIET IN DE WEG ZITTEN. 

WAT IS HET
Het is een oplossing om niet meer energie en gebouw(oppervlak) te gebruiken dan er nodig is. Het is de mogelijkheid om het gebruik van een gebouw te analyseren, bijsturen en beïnvloeden. Vanuit inzicht kun je erop sturen dat een gebouw beter aansluit bij de behoefte van gebruikers. Het is een schaalbare oplossing van eenvoudige en laagdrempelige lichtsturing tot aan complexe integrale waarnemingen die met algoritme en softwareapplicaties een gebouw smart maken.

Wilt u meer informatie over onze showcases?

 

 

DE BELOFTE
Minder energieverbruik, betere (bouw)fysische omstandigheden en efficiënt gebouw gebruik. Om daarmee minder verspilling te hebben, meer zicht en inzet op veiligheid, daarnaast beïnvloedbaar en gepast gebouwgebruik. Een adaptief gebouw dat des gewenst met apps interactie heeft met de gebruikers.

 

HET BEWIJS
Meten is weten. Minder elektrisch verbruik. Lagere schoonmaakkosten. Meer precisie in het gebouwbeheersysteem en daarmee sneller inspelen op het handhaven van gewenst binnenklimaat. Na verloop van tijd is met de inzichten uit data het gebouwgebruik transparant inzichtelijk en regelbaar. Een smart building begint klein en wordt steeds interessanter en leuker, naar mate je actief met de data aan de gang gaat. Eén van de goede oplossingen kan Enappgy bieden. Van de eenvoudige eerste stapjes tot aan integraal samenhangende oplossingen.

 

VOOR MEER INFORMATIE
www.enappgy.com

 

 

Bent u geïnteresseerd? Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Carel Bolt  van VGM of Antonio Vega |van Enappgy

Email:  info@cb-vgm.nl of avega@enappgy.com

Tel. nr: +31(0)6 5052 1433 of +31(0)6 2718 1770

 

 

MENU