Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Smart Parking - Toogethr - Slagboom 1

Toogethrs parkeermanagementsysteem zorgt voor real-time inzicht in uw parkeerlocatie en optimaliseert de bezetting. Resultaat: de perfecte balans tussen parkeren en kostenefficiëntie

Het probleem?
Het aandeel van de auto stijgt, daarmee ook de kans om eenvoudig een parkeerplek te kunnen vinden. Echter, door een reserveringsportaal in te zetten, heeft u real-time inzicht in wanneer medewerkers naar kantoor komen, en wanneer u pieken en dalen kunt verwachten.

Wat is het? – Parking

Toogethr Smart Parking is een parkeermanagementsysteem. Smart Parking zorgt voor real-time inzicht in uw parkeerlocatie en optimaliseert de bezetting. Het resultaat is de perfecte balans tussen zowel parkeren als kostenefficiëntie. Het voordeel van Smart Parking is dat het een totaaloplossing is. Het biedt een overzicht over uw parkeeraccommodaties, er kan eenvoudig gereserveerd worden en u kunt gemakkelijk meerdere doelgroepen toegang verlenen.

De belofte

Met Toogethrs parkeermanagementsysteem kunnen uw medewerkers eenvoudig reserveren en komen zij nooit meer voor een dichte deur te staan. Verder krijgt u actueel inzicht om bewuste keuzes te kunnen maken over uw parkeerbeleid én kunt uw rollen en rechten delegeren.

 

Het bewijs

Toogethr Smart Parking is al succesvol geïmplementeerd bij mooie namen, zoals Heineken, A’DAM Toren en Strijp-S. Toogethr heeft gezorgd voor maximaal inzicht en daardoor maximale controle over de totale parkeercapaciteit.

Wilt u meer informatie over onze showcases?

 

 

VOOR MEER INFORMATIE
www.toogethr.com/smart-parking

 

Bent u geïnteresseerd? Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Maurits van Kuyk | Marketing Director

Email: Maurits@toogethr.com

Tel. nr: +31 (0)6 11010882

 

 

 

 

MENU