Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

SMART BUILDING AS A SERVICE

WAT IS HET
SMART Building is een gebouw dat zich snel kan aanpassen aan de gebruiker zonder concessies. Dit wordt gerealiseerd door 9 verschillende disciplines in een gebouw met behulp van technologie met elkaar te verbinden (zie blauwe kader). Om een SMART Building rendabel te maken wordt het Businessmodel ook anders. SMART Building As a Service (SBAAS) waar de producent/installateur eigenaar blijft van de installatie en de gebruiker betaalt voor het gebruik.

Wilt u meer informatie over onze showcases?

 

DE BELOFTE
Door deze nieuwe specialistische vorm van vastgoedfinanciering heb je meer keuzevrijheid, hoger comfort, lage installatiekosten, minder faalkosten en snellere installatietijd. Als gevolg hiervan is de bedrijfscontinuïteit en flexibiliteit in circulaire installaties mede verzekerd.

 

HET BEWIJS
We werken al vele jaren met wereldwijd gerenommeerde producenten van belangrijke installaties in gebouwen zoals liften, roltrappen, toegangscontrole, (brand)beveiliging, koeling en gebouwbeheersystemen. Deze expertise wordt nu gebruikt om een totaalplaatje te adviseren, investeren en beheren van een SMART Building.

 

VOOR MEER INFORMATIE
www.InnovationSpotter.com

 

Bent u geïnteresseerd? Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Jeroen Gras

Email: jeroengras@hotmail.com

Tel. nr:  +31(0)6 2013 9460

 

 

MENU