Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

E&R brengt opdrachtgevers en leveranciers bij elkaar om innovaties toe te passen in eigen projecten die als showcases  inspireren

Actueel overzicht

Neem kennis van de showcases en sluit je daarbij aan

Filter showcases op onderwerp

Charge Free Home+

Charge Free Home+

Charge Free Home: een woning met zo veel opwekcapaciteit op het dak, dat zelfs in de koudste en donkerste maanden van het jaar voldoende energie wordt opgewekt voor de woninggebonden installaties en het huishoudelijk gebruik. De rest wordt overdag opgeslagen in een buurtbatterij en/of elektrische auto’s en in de avond weer gebruikt door de netbeheerder.

Lees meer
BlueRoom circulaire fabriek+

BlueRoom circulaire fabriek+

WAT IS HET? Bezoekerscentrum Demonstratiefabriek 'Zenid One'. Rotterdam The Hague Airport. Er hangt groene brandstof in de lucht FD 2021-03-13 Download informatiefolder DE BELOFTE 'Zenid One' gaat CO2 filteren uit buitenlucht om er kerosine van te maken. Het begin van...

Lees meer

Onze aanpak

Samen sneller slimmer doen Hoe? Lees het in onze whitepaper

Benieuwd naar onze persoonlijke doelen en hoe wij onze projecten aanpakken. Wij hebben zo onze eigen ambities die we graag met jullie willen delen.

Onze Partners

Innovationspotter

Innovaties vinden, beoordelen en makkelijk inkopen

Vind jouw innovaties die:

  • Jou geld besparen;
  • Jou meerwaarde bieden;
  • Jou helpen jouw voorsprong op concurrenten te vergroten.

Abonees van InnovationSpotter zijn minder tijd kwijt om innovaties te vinden, en blijven op de hoogte van de laatste innovaties op hun vakgebied en hebben altijd en overal beschikking over de database en contactgegevens van de makers wereldwijd!

Blijf up-to-date!

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte

MENU