Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Samen staan voor circulair en duurzaam onderhoud

WONINGCORPORATIES HEBBEN MIDDELS HET KLIMAATAKKOORD AFGESPROKEN DAT HUN WONINGVOORRAAD IN 2050 CO2 NEUTRAAL ZIJN.

WAT IS HET?
Een werkwijze gebaseerd op de wijkaanpak® voor de inkoop en borging van het beheer en onderhoud van vastgoed op zo’n manier dat de klimaatdoelen zoveel mogelijk circulair worden bereikt.

Door het opzetten van een samenwerkingsverband met al dan niet van voor de opdrachtgever bekende onderhoudspartners komen tot een circulair en duurzaam exploitatieproces.

 

Wilt u meer informatie over onze showcases?

 

 

DE BELOFTE
Inkoop en organisatie van het beheer en onderhoud ten behoeve van vastgoedeigenaren. Op die manier worden de bedrijfsdoelstellingen beter, slimmer, leuker en goedkoper gerealiseerd. Tijdens de uitvoering wordt organisch het werkproces circulair en duurzaam inclusief gemaakt. Daarmee is de borging en verantwoording van het beheer en onderhoud geregeld.

 

HET BEWIJS
Door de inzet van de “Samen staan voor ….” aanpak zal het beheer en onderhoud conform de uitgangspunten van circulariteit en duurzaamheid worden gerealiseerd. De wijkaanpak zorgt voor 30% beter, slimmer en goedkoper dan traditionele wijze van samenwerken. En in deze maatwerkaanpak gegarandeerd circulair en duurzaam.

 

VOOR MEER INFORMATIE
www.regieweb.nl

 

Bent u geïnteresseerd? Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Resultaatgericht circulair en duurzaam onderhoud| Leo Lussenburg | Regieweb | +316-53460364 |

Leo Lussenburg of met Marco Bloem

Email: leo@regieweb.nl of  marco@regieweb.nl

Tel. nr: +31(0)6 5346 0364

 

 

MENU