Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Respace – Efficiënte en duurzame transformatie van bestaand vastgoed+

Respace staat voor het nieuwe bouwen: duurzaam, digitaal, flexibel en betaalbaar: met houtbouw blazen wij nieuw leven in bestaande panden zoals industriële hallen, kerken en kantoren

WAT IS HET
Respace is een systeem om mee te bouwen. Dankzij de combinatie van 3D scanning, onze parametrische ontwerpsoftware én de gerobotiseerde productie, is het Respace-systeem gestandaardiseerd en tegelijk op maat. En dat met hoge betrouwbaarheid en gemakkelijke assemblage, zodat je het systeem op den duur ook weer gemakkelijk kunt demonteren om ergens anders weer toe te passen. Zo maken we de herbestemming van vrijwel elk gebouw naar woningen, werkplekken of andere leefruimtes mogelijk.

DE BELOFTE
Respace transformeert leegstaande gebouwen met een duurzame en circulaire invulling. Een verrassend snelle en betaalbare methode, die tevens het probleem van miljoenen vierkante meters leegstand aanpakt.

HET BEWIJS
Het Respace systeem is al succesvol geïmplementeerd in prachtige gebouwen als de Werkspoorfabriek in Utrecht, het Kabeldistrict in Delft en het Hoofdkantoor van Sissy Boy in Amsterdam. In deze gebouwen resideren nu meerdere innovatieve en creatieve bedrijven die gelukkig zijn met hun werkplek

 

Wilt u meer informatie over onze circulair bouwen showcases?

 

 

VOOR MEER INFORMATIE
www.respace.nl

respace

Bent u geïnteresseerd? Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Joost Thus

Joost Thus

 

Email: joost@respace.nl

Tel. nr: +31(0)6-24226762

 

 

MENU