Wij houd u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Een stukje over ons. Het gezicht achter het Platform E&R

Platform E&R is een zelfregulerende netwerkorganisatie aangestuurd door projectgroepleden, experts en ambassadeurs, actieve leden van het Platform E&R. Actieve leden van het Platform E&R. 

Secretaris

E&R koplopers en Ambassadeurs

Peter van Oort

Ledenadministratie

Boekenwebshop | Mailservice

Rian Hermans-Teklenburg
+316-51228420
r.teklenburg@economie-ruimte.nl

E&R Projecten

Moderator

E&R Boekencafé
Erwin van de Pol
+31655852411
ErwinvandePol@rijnconsultnl

Branding

communicatie | werving
Jan Oeij
+316-53393996

Eindredacteur

E&R Nieuwsbrief en Fotografie
Merel van Beukering
info@merelvanbeukering.com

Wie zijn wij

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. Nieuwe sleuteltechnologieën, zoals nanotechnologie, big data, robotica en het Internet of Things, zullen steeds meer impact krijgen op de ondernemer. Wij durven de stelling wel aan dat er in ondernemersland de komende jaren meer gaat veranderen dan in de afgelopen twintig jaar. Afwachten is geen optie meer.

Het unieke zakelijke netwerk van Platform Economie & Ruimte is niet alleen hét podium voor de promotie van uw product of dienst, het is ook de plek voor snellere en goedkopere ontwikkeling ervan. Dat bereiken we door sectoroverstijgend te acteren in de Gouden Driehoek van bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid.

Wat doen wij

De kracht van Platform Economie & Ruimte zit in de woorden ‘samen’ en ‘sectoroverstijgend’. De fieldlabs van de E&R Projectgroepen zoeken daarom actief verbinding met andere  sectoren. Soms zijn die keuzes verrassend. Maar kennis is overal en uiteindelijk gaat het erom nieuwe business te genereren.

Deelname aan een E&R Projectgroep is overigens niet vrijblijvend. Het is echt niet praten maar doen. Zodra we het idee hebben dat er een markt is voor een idee, product of dienst – en de urgentie ervan duidelijk is – gaan we denken aan een nieuwe E&R Projectgroep. De ambitie is fors: een product of dienst moet echt meerwaarde hebben voor mens en maatschappij en volstrekt nieuw zijn.

Onze aanpak

Samen sneller slimmer doen Hoe? Lees het in onze whitepaper

Benieuwd naar onze persoonlijke doelen en hoe wij onze projecten aanpakken. Wij hebben zo onze eigen ambities die we graag met jullie willen delen.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en

Adresgegevens

Platform Economie & Ruimte 
Benoordenhoutseweg 88
2596 BD Den Haag

KvK-nummer: 55846858
BTW-nummer: 083986935B03

Platform E&R contactpersoon

Peter van Oort
Platform Economie & Ruimte gezeteld bij Van Oort & van Oort

Tel: 06-51228420
Mail: info@economie-ruimte.nl

Secretariaat en ledenadministratie

Rian Hermans – Teklenburg
Algemeen secretariaat en ledenadministratie

Akkerwinde 23
5684 HG Best
Mail: r.teklenburg@economie-ruimte.nl

Blijf up-to-date!

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte

MENU