Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

BIM (ISO 19650) training – Project Delivery training

Deze BIM project delivery training is een unieke training die u helpt om de processen van het projectinformatiemanagement voor BIM-niveau 2 te begrijpen. Het sluit aan bij de BIM Fundamentals training, waarin dit onderwerp wordt geïntroduceerd. Hij staat gepland op 31...

Lees meer

Gezocht E&R Ambassadeur voor de provincie Utrecht voor enkele uren in de maand

Platform Economie & Ruimte (E&R) is op zoek naar een E&R Ambassadeur die het platform in de provincie Utrecht wil vertegenwoordigen. De ambassadeur houdt in de provincie de economische, bestuurlijke en ruimtelijke ontwikkelingen in de gaten. De ambassadeur onderhoudt namens E&R contacten in de provincie en tipt onze koplopers over innovatieve projecten.

Lees meer

Categorieën

Innovationspotter

Innovaties vinden, beoordelen en makkelijk inkopen

Vind jouw innovatie die:

 • Jou geld besparen;
 • Jou meerwaarde bieden;
 • Jou helpt jouw voorsprong op concurrenten te vergroten.

Abonees van InnovationSpotter zijn minder tijd kwijt in het vinden van innovaties. Blijven op de hoogte van de laatste innovaties op hun vakgebied en hebben altijd en overal beschikking over de database en contactgegevens van de makers wereldwijd!

Aankomende bijeenkomsten over onze innovatie challenge projecten & masterclasses

 • Circulair ondernemen voor koplopers – praktijkbezoek – The Tec Factory 18-03-2020

  Locatie: Schieweg 25, 2627AN Delft bij The Tec Factory

  The Tec Factory is een ‘state of the art’ industriële ‘maker space’ waar, met de meest geavanceerde hightech machines en productietechnologie op projectmatige wijze en tegen marktconforme tarieven wordt gewerkt aan producten voor morgen met de mogelijkheden van vandaag. Prototyping en kleine specialty producties zijn de primaire focus van The Tec Factory.

   

  Meer informatie

Onze Partners

Blijf up-to-date!

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte

MENU