Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Mijn Waterfabriek levert watersystemen voor het gebruik van regenwater en het hergebruik van grijs water.  Daarmee kunt u het watergebruik in uw gebouw verduurzamen en uw gebouw klimaatbestendiger maken.

HET PROBLEEM

Ons klimaat verandert waardoor er druk op onze watersystemen komt te staan: soms hebben we teveel water en soms te weinig. Er is een watertransitie nodig om onze gebouwen klimaatbestendiger te maken. De focus ligt daarbij op regenwater, in plaats van afvoeren moeten we regenwater gaan vasthouden en gaan gebruiken. Precies zoals de natuur dat ook doet.

 

WAT IS HET?

Met regenwater kunt u de toiletten spoelen, de kleding wassen en de tuin sproeien. Bedrijven kunnen regenwater bovendien gebruiken als proceswater. U kunt regenwater zelfs zuiveren tot drinkbaar water.

 

Wilt u meer informatie over onze showcases?

 

DE BELOFTE
In ieder woning kan er minimaal 50% op drinkwater bespaard worden door regenwater te gebruiken. Bij bedrijven, scholen en utiliteitsbouw kan dat oplopen tot 75%.

Door regenwater op te vangen in tanks voldoet u bovendien aan de bergingseisen die gemeentes stellen bij nieuwbouw.

 

HET BEWIJS
Mijn Waterfabriek heeft al meer dan 30 jaar ervaring met duurzame watersystemen voor gebouwen, maakt gebruik van bewezen technologie en heeft in Nederland en België al vele projecten uitgevoerd in woningbouw, utiliteitsbouw en bij bedrijven.

Wilt u meer weten over onze showcases?

Kijk dan op https://www.mijnwaterfabriek.nl/projecten

 

VOOR MEER INFORMATIE

www.mijnwaterfabriek.nl

 

Bent u geïnteresseerd? Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Johan Bel | eigenaar Mijn Waterfabriek |

Email: jbel@mijnwaterfabriek.nl

Tel. nr: +31(0)85-0471014

 

MENU