Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Mentale simulatie als ‘medicijn’ bij niet aangeboren hersenletsel (NAH). In de moderne gezondheidszorg is mentale stimulatie met gebruikmaking van nieuwe sleuteltechnologieën een opmaat naar betere en goedkopere gezondheidszorg.

SC.6. Mentale stimulatie als ‘medicijn’ bij NAH (niet aangeboren hersenletsel). Voor informatie. Asha Nagesser van Hoopwerkt, +316-12843852, asha.nagesser@hoopwerkt.net

WAT IS HET?
Mentaal stimuleringsprogramma met familie en naasten voor sneller en beter herstel van mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) in ziekenhuizen en verpleeghuizen voor meer levensgeluk.

 

Wilt u meer informatie over onze showcases?

DE BELOFTE

Revalidatie in zorginstellingen is vaak niet voldoende en meer fysiek gericht. Met een persoonsgerichte integrale aanpak van mentale stimulatie kunnen familie en naasten meer betekenen en is de stimulatie effectief. Het draagt bij aan meer gezondheid en kwaliteit van leven(s) van mensen met NAH en hun families.

HET BEWIJS

Praktijkcasus met hoopgevende resultaten door meer herstel en zelfstandigheid in het dagelijkse functioneren (afhankelijk van ernst). Meer kans op terugkeer naar huis, hetgeen persoonlijker en kostenbesparend is. Dit kan alleen door het samen te doen.

 

BEZOEK DE WEBSITE:
www.innovationspotter.com/

WILT U MEER INFORMATIE OVER DIT ONDERWERP?
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Asha Nagesser

Asha Nagesser | 06-12843852 | HoopWerkt! | Langer zelfstandig thuis wonen voor personen met niet aangeboren hersenletsel (NAH)

E-mail: asha.nagesser@hoopwerkt.net

Tel. nr: +31(0)6 1284 3852

WILT U EEN ANDERE SHOWCASE PRESENTEREN OF BIJWONEN?

 

 

MENU