Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Langer Zelfstandig Thuis Wonen omvat meer dan alleen wonen. Een ‘thuis’ is meer dan een huis alleen.

oudere

WAT IS HET?
De domeinen die Langer Zelfstandig Thuis Wonen bepalen zijn naast de huisvesting en de woonomgeving ook financiën, veiligheid, mobiliteit, participatie en het sociale netwerk. In de mix van deze domeinen, waarin wonen een centrale rol speelt vinden mensen de mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen. Technologie en nieuwe aantrekkelijke woonvormen kunnen dit proces ondersteunen. Daarnaast is het essentieel dat mensen in de derde levensfase hiermee op tijd aan de slag gaan. Informatie, inspiratie en verbinding zijn daarvoor van belang.

Wilt u meer informatie over onze showcases?

DE BELOFTE

  • Plezierig oud worden
  • Zelfregie in de derde en vierde levensfase
  • Innovatie in denken over wonen en woonomgeving
  • In beweging brengen van jonge ouderen

HET BEWIJS

JongeOuderen.nl vormt een platform voor dit thema. Informatie, inspiratie en verbinding worden vanuit dit platform concreet gemaakt en uitgevoerd. Organisaties en instellingen in het sociale domein worden ondersteund met een QuickScan, opleiding voor JongeOuderenCoach, projectbegeleiding en advies. Wijk- en buurtprojecten worden geïnitieerd en begeleid, nieuwe woonconcepten worden ontwikkeld, bedrijven ondersteund bij inrichten van de laatste carrière fase.

BEZOEK DE WEBSITE:
www.jongeouderen.nl

WILT U MEER INFORMATIE OVER DIT ONDERWERP?
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Bert van de Wijdeven

Bert van de Wijdeven

E-mail: bert@jongeouderen.nl

Tel. nr: +31(0)6 5337 1646

WILT U EEN ANDERE SHOWCASE PRESENTEREN OF BIJWONEN?

 

 

MENU