Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Logo-Zorgwaard-Kleur

“Hoe kunnen innovatieve bereidingswijzen een bijdrage leveren aan meer hospitality, betere voedingswaarden en meer smaak? De socio-economische kanten van het printen van voeding?”

Meer smaakbeleving, aandacht voor hospitality, en innovatieve (3D-) bereidingswijzen.

Meer smaakbeleving, aandacht voor hospitality, en innovatieve (3D-) bereidingswijzen.

 

WAT IS HET?
Voeding en gastvrijheid spelen een belangrijke rol bij gezondheid en in de zorg. Eten en drinken is zoveel meer. Door anders naar het bereidingsproces en de ingrediënten te kijken, ontstaan nieuwe mogelijkheden. Bewoners kunnen langer een gezond en gelukkig leven leiden ondanks de beperkingen die ouderdom soms met zich mee brengt. Zij hebben daardoor veel minder zorgondersteuning nodig.

DE BELOFTE
Zorgwaard wil graag zorg verlenen vanuit de overtuiging dat ieder mens gelijk is en dat wij naar onze naasten willen omzien. Bij Zorgwaard zijn het welzijn en de gezondheid van de cliënt het uitgangspunt. Voedsel speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom presenteren de koks iedere maaltijd als een restaurant-maaltijd en passen zij de maaltijd voor cliënten wier smaak (tijdelijk) veranderd is, zo aan dat de cliënten toch lekker eten.

 

Blue-Turtle-Associates

 

HET BEWIJS

Vele praktijkcasussen zoals die van Zorgwaard, HAS Den Bosch en TNO / TU Eindhoven.

Voor meer informatie:

www.innovationspotter.com

Bent u geïnteresseerd?

Tjebbe Will | Project innovatie spotter | InnovotionSpotter | +316-48479505

Voor nader informatie kunt u contact opnemen met Tjebbe Will | t.will@ziggo.nl of bellen +31(0)6 4847 9505

 

 

MENU