Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

23 november 2021 – Webinar – Ouderenzorg en mobiliteit. Smart floor een innovatieve nauwkeurige bewegingsanalyse voor valpreventie, voor opsporen van dementie en voor loopanalysen voor betere gezondheidszorg ism Daan van Vliet innovatie adviseur bij Tante Louise

E&R Kopgroep gezondheid & gezondheidszorg 2025 heeft als doel betere gezondheidzorg te stimuleren door het accent te zetten op preventie met inzet van nieuwe ‘menselijke’ technologieën als deze duurzaam zijn. Betere oplossingen voor mens, maatschappij en goed voor jouw zakelijke succes en die als showcase anderen inspireren.

Kosten en aanmelden: Gratis voor leden van E&R Kopgroep gezondheid & gezondheidszorg 2025. Als u nog geen lid bent van E&R kunt u zonder kosten als kennismaking drie bijeenkomsten bijwonen door als lid aan te melden en kies bij aanmelden, ‘Uitgenodigd als introducé.

MENU