Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Gezocht voor enkele uren in de maand moderator & coach voor de E&R Kopgroep ‘smart city, van IoT naar slim samenleven’.

Als moderator bent u de spil in het organiseren en verzorgen van E&R Rondetafelbijeenkomsten en bij workshops die gegeven worden tijdens E&R Mini-congressen.

De E&R Kopgroepen gaan voorbij het praten en werken aan het implementeren van grensverleggende diensten en of projecten als aansprekende showcases binnen de Benelux.

Showcases komen tot stand met opdrachtgevers die iets ander willen dan de standaard ‘hap’ in samenwerking met innovatieve leveranciers die net iets meer bieden wat we nog niet eerder gezien hebben. De moderator is hierbij de eerste die als coach optreedt om de showcase tot een succes te maken.

Binnenruimte - kantine van gebouw TR bij van Berlo

De rol van moderator en coach is een mooie aanvulling op uw baan als professional.

Voor informatie over Platform Economie & Ruimte zie onze folder en zie over onze projecten en masterclasses.

En zie onze LinkedIngroep als u wilt weten wie zoal bij ons zijn aangesloten

Weet u als moderator en coach opdrachtgevers en leveranciers te stimuleren net een stap verder te gaan dan maken wij graag een afspraak. U kunt uw mail zenden naar Rian Hermans – Teklenburg | Secretariaat | r.teklenburg@economie-ruimte.nl

Rian Hermans-Teklenburg | r.teklenburg@economie-ruimte.nl | Secretariaat | +316-51228420

MENU