Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Gezocht subsidie deskundige in het verkrijgen van subsidies voor innovatieve projecten waaraan de koplopers van de verschillende E&R Kopgroepen aan werken

 

De E&R Kopgroepen gaan voorbij het praten en werken aan het implementeren van grensverleggende diensten en of projecten als aansprekende showcases binnen de Benelux.

 

Showcases komen tot stand met opdrachtgevers die iets ander willen dan de standaard ‘hap’ in samenwerking met innovatieve leveranciers die net iets meer bieden wat we nog niet eerder gezien hebben. Als subsidie deskundige help je de droom, hun showcases, van de kopgroepen makkelijker te realiseren door hun te helpen in financiële middelen.

 

De rol van de subsidie deskundige wijst jij onze koplopers op subsidiemogelijkheden en begeleid de kopgroepleden tot en met de subsidievaststelling.

 

Voor informatie over Platform Economie & Ruimte zie homepage

 

En zie onze LinkedIngroep als u wilt weten wie zoal bij ons zijn aangesloten

InnovationSpotter Tour op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

 

Wil jij onze subsidiedeskundige zijn dan maken wij graag een afspraak. U kunt uw mail zenden naar Rian Hermans – Teklenburg | Secretariaat | r.teklenburg@economie-ruimte.nl

MENU