Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

E&R deelnemer van de kopgroep facilitair en smart buildings Mark Kok: ‘de Building Futureproof Award Man 2020 winnen als voortrekker in het toepassen van digitalisering, technologie, open innovatie, duurzaamheid en circulariteit voor een betere gebouwde omgeving is echt een geweldige waardering voor ons K & R team’. Afgelopen donderdag (21 januari) heeft Mark zijn publieksprijs in ontvangst mogen nemen tijdens het Real Estate & Building Futureproof event.

Voor Mark de extra motivatie om het ‘Digitally try before you buy’-principe in de bouw- en vastgoedwereld echt dé standaard te laten worden.  Door inzet van serious gaming kunnen opdrachtgevers en gebruikers door middel van fotorealistische simulaties volledig betrokken worden in de te maken (ontwerp)keuzen voor hun huisvesting. Door middel van state-of-the-art-technologies worden de gevolgen van te maken keuzen op allerlei gebieden gesimuleerd, waardoor klanten inzicht krijgen en de goede keuzes kunnen maken. Echte empowerment!

Mark Kok is lid van de E&R Kopgroep facilitair & smart sustainable buildings 2025, gastvrij, slim, duurzaam en betaalbaar en op19 februari spreekt Mark op de bijeenkomst van de E&R Kopgroep facilitair en smart buildings.over de showcase ‘VGM Smart & sustainable buildings+’ met als thema: de kracht van VR & AI in vastgoedontwikkeling ism K & R

MENU