Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Een gebruiksvriendelijk en responsive systeem, dat overzicht biedt in wet- en regelgeving voor alle gebouwen in Nederland.

 

HET PROBLEEM

Of je nou eigenaar, beheerder of adviseur bent van een gebouw, je hebt zo je uitdagingen. Jaarlijkse inspecties en keuringen moeten op tijd plaatsvinden, maar deze wettelijke verplichtingen ontbreken vaak of zijn niet meer actueel. Je maakt je zorgen over risico’s en aansprakelijkheden. Herkenbaar? Met DBS heb je voortaan alle wettelijke verplichtingen voor jouw gebouwen inzichtelijk en overzichtelijk op alle apparaten. Altijd je gebouw op orde!

 

WAT IS HET?
Ben jij diegene die verantwoordelijk is voor alle wet- en regelgeving in jouw portfolio of gebouw en wil je graag in één oogopslag inzicht krijgen in de wettelijke verplichtingen? Het is tijd om de processen rondom de exploitatie van het vastgoed te automatiseren en te digitaliseren. Hiervoor hebben wij de oplossing: Digital Building Safety (DBS).

  • Alle informatie digitaal en online beschikbaar;
  • Op iedere gewenste locatie toegankelijk;
  • Inzicht in alle wettelijke verplichtingen van jouw gebouwen;
  • Notificaties over (bijna) verlopen documenten;
  • Regie in eigen hand door middel van een interactief dashboard.

 

We hebben ook een animatievideo gemaakt, waarbij binnen 1 minuut DBS wordt uitgelegd. Het zou mooi zijn als we deze video ook in showcase kunnen laten terugkomen. Dit in de link naar de video 

 

Wilt u meer informatie over onze showcases?

 

DE BELOFTE
“Hoe kan het dat de gegevens en documenten van onze panden niet op orde zijn? Dat we steeds op zoek zijn naar tekeningen, onderhoudsrapportages, keuringen, certificaten en logboeken?!” Het is een verzuchting die menig vastgoedbeheerder bekend voor zal komen. “Dat kan beter”, dachten Pim van Ravensteijn en Edwin van der Leije, met gezamenlijk 35 jaar ervaring in de wereld van vastgoedbeheer. Zij sloegen de handen ineen en hebben een systeem gebouwd dat simpel en gebruiksvriendelijk is. Na twee jaar van research en ontwikkeling is Digital Building Safety een feit. We zijn enorm trots op ons systeem en kijken ernaar uit dat iedere gebruiker straks vol vertrouwen kan zeggen: Altijd je gebouw op orde!

 

HET BEWIJS
Middels een demo, fysiek of digitaal, kunnen wij binnen 30 minuten laten zien hoe gebruiksvriendelijk en toegankelijk DBS is. Geen cursussen of trainingen nodig om te begrijpen hoe het werkt. Met simpelweg een paar klikken heb je al je eerste documenten geborgd. Vanuit daar is het vooral managen en grip houden op de wettelijke verplichtingen.

 

VOOR MEER INFORMATIE
www.digitalbuildingsafety.com

 

Bent u geïnteresseerd? Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Pim van Ravensteijn  

Email: pim@pvrvastgoedadvies.nl

Tel. nr: +31(0)6-10843675

Pim van Ravensteijn | Digital Building Safety |

 

MENU