Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

Vanuit E&R organiseren wij netwerkbijeenkomsten rondom onderwerpen als gezondheid, kwaliteit van leven, langer zelfstandig thuis wonen en digitale transformatie in de gezondheidzorg. De regionale netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd door de E&R Kopgroep ‘Gezondheid en Gezondheidszorg’. Voor deze bijeenkomsten willen wij graag MKB-bedrijven uit regio’s bij elkaar brengen om kennis te delen, te leren van en met elkaar, welke innovaties er zijn en hoe deze afzonderlijk of in samenwerking kunnen bijdragen tot slimmere, betere, snellere en goedkopere gezondheidszorg. Met aandacht voor voeding, preventie, participatie en inzet van nieuwe sleutel technologieën voor langer zelfstandig thuis wonen.

E&R pakt maatschappelijke vraagstukken op en organiseert verbinding en vernieuwingskracht van innoverende bedrijven, die elkaar versterken en zinvolle toepassingen voor de praktijk ontwikkelen aansluitend op de vraag en/of behoefte van de eindgebruiker. Zo werken we samen aan een ecosysteem met meervoudige waardecreatie.

 

E&R biedt een uniek podium voor deelnemende bedrijven om hun innovatie te delen met de groep en om deze ook op Innovatiespotter te plaatsen. Dit is een wereldwijde digitale bibliotheek van innovaties. www.innovatiespotter.com

 

De 10 meest gewaardeerde innovaties met showcases maken kans om opgenomen te worden in het E&R innovatieboekje.

 

Het aantal plaatsen is beperkt per sessie. Per regio organiseren wij drie sessies van drie uur in de periode van juni/juli/augustus. U kunt zich als bedrijf slechts voor 1 sessie aanmelden.

 

Deelname is kosteloos voor de eerste 20 deelnemers per regio. Bevestiging van deelname en verdere informatie volgt na aanmelding.

 

Aanmelden door het zenden van een mail: Rian Hermans – Teklenburg | Secretariaat | r.teklenburg@economie-ruimte.nl |

Geef aan voor welke maand u kiest

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Asha Nagesser | 06-12843852 | HoopWerkt! | Programmamanager gezondheid & gezondheidszorg en programmamanager van de showcase Langer zelfstandig thuis wonen voor personen met niet aangeboren hersenletsel (NAH)

Asha Nagesser | 06-12843852 | HoopWerkt! | Langer zelfstandig thuis wonen voor personen met niet aangeboren hersenletsel (NAH)

 

MENU