Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

De Stichting Den Bosch Partners | Citymarketing en Binnenstadsmanagement i.o zoekt:

  • Een Raad van Toezicht bestaande uit een ervaren voorzitter en vier leden, met de profielen:
    ‘marketing en communicatie’, ‘binnenstadsmanagement’, ‘retail/horeca/vastgoed’, çultuur en evenementen’.
  • Een Directeur-Bestuurder.
  • Een Binnenstadsmanager.

Den Bosch is een aantrekkelijke stad waar het prettig wonen en recreëren is, met een aantrekkelijk vestigings- en ondernemingsklimaat en kansen voor talenten. Om dit beeld van Den Bosch in de toekomst te behouden en te versterken, hebben een aantal Bossche organisaties het initiatief genomen tot de oprichting van de Stichting Den Bosch Partners Ӏ Citymarketing en Binnenstadsmanagement i.o.

Een compacte organisatie – gesteund door de gemeente ’s-Hertogenbosch – zal vanaf januari 2022 vorm geven aan:
·       Citymarketing: vormgeven aan de ‘Cultuurstad van het Zuiden’ en ‘Toonaangevende Datastad’.
·       Binnenstadsmanagement: de samenwerking in de brede binnenstad vergroten door uitvoering te geven aan de Economische Perspectief Brede Binnenstad, met de sfeergebieden als fundament.
De Stichting Den Bosch Partners | Citymarketing en Binnenstadsmanagement i.o. zal slagvaardig en zichtbaar bijdragen aan het bevorderen van de economie, de werkgelegenheid, het voorzieningenniveau en de leefbaarheid.

De Stichting Den Bosch Partners - Citymarketing en Binnenstadsmanagement

Diemen & Van Gestel begeleidt de werving, search en selectie. Voor meer informatie en de profielschetsen: https://diemenenvangestel.nl/vacatures/

MENU