Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

 

fiets infrastructuur

“DE OVERHEID HEEFT DE AMBITIE OM IN 2050 VOLLEDIG CIRCULAIR TE ZIJN!”

WAT IS HET?
Een Living Lab aanpak, waarin een zestal consortiumpartijen samenwerken, om circulaire fietsinfrastructuur te kunnen realiseren. Deze partijen, waaronder de Radboud universiteit en de HAN hogeschool, hebben unieke kennis en ervaring om circulaire fietspaden te realiseren volgens de hoogste circulaire ambities.

Bord_fietspad

DE BELOFTE
Een systematische aanpak waarbij organisaties worden geholpen om de voor hen belangrijke circulaire thema’s te benoemen die passen binnen hun strategisch beleid. Vervolgens het prioriteren hiervan zodat op grond hiervan een helder en breed gedragen programma van eisen kan worden gedefinieerd.

Dit vormt de basis voor een aanbesteding en/of marktconsultatie. Aanbiedingen worden vergeleken met de uitvraag en vanuit een circulair gezichtspunt doorgerekend.

Uiteindelijk wordt op transparante wijze aangegeven welke producten het best aansluiten bij de vastgestelde ambities en wordt het fietspad op deze wijze aangelegd.

 

HET BEWIJS
Diverse gerealiseerde circulaire fiets infraprojecten, op grond waarvan in 2018 de ‘Nationale KoopWijsPrijs’ is gewonnen, een initiatief van de Rijksoverheid voor het meest vooruitstrevende project op gebied van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI).

 

VOOR MEER INFORMATIE
www.gfsc-group.com

 

WILT U MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?

Bent u geïnteresseerd? Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Ron van Wijk

r.van.wijk@gfsc-group.com of +31(0)6 4815 9526

GFSC Consultants and Engineers BV

Ron van Wijk

 

MENU