Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes over economie, ruimte en de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij zetten het belangrijkste nieuws voor jou op een rij.

unieke belichte tuinbouw door gebruik te maken van het volle zonlicht spectrum led chips, daarnaast is ons armatuur zo ontwikkeld dat wij met minimale aanpassingen aan de huidige installatie al kunnen belichten.

WAT IS HET
Maar wat maakt onze oplossing dan écht uniek? Door het zonlicht spectrum kunnen wij vrijwel elk gewas belichten zonder dat een specifiek lichtrecept dient te worden opgesteld. Met onze verlichting kunnen verschillen soorten en zelfs verschillende gewassen in dezelfde kas worden gekweekt.

 

 

DE BELOFTE
Met ons licht gaat de plant vele malen efficiënter om, dit betekent dat minder micromol nodig is om toch hetzelfde resultaat als bv met SON-T of gekleurde leds te behalen. Maar de grootste winst is te halen op het verlagen van het aantal Watts per vierkante meter.

Wat houdt dit samengevat dan in?

  • Betere planten
  • Betere opbrengst
  • Eenvoudig in gebruik
  • Minder energieverbruik

Is deze oplossing dan enkel geschikt voor de tuinbouw? Nee! We hebben ook plafondsystemen ontwikkeld voor gebruik in de zorgsector en kantooromgevingen. Deze panelen hebben ook het vol zonlicht spectrum en zijn daardoor uitermate geschikt voor mensen die weinig buitenkomen of die bijvoorbeeld nachtdiensten draaien.

HET BEWIJS
……………………………………………………………..

 

VOOR MEER INFORMATIE:
https://rofianda.nl/

Bent u geïnteresseerd?

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ronald Gronsveld:

Email:  r.gronsveld@rofianda.nl

Tel. nr: +31(0)6-34828405 | Rofianda |

WILT U EEN ANDERE SHOWCASE PRESENTEREN OF BIJWONEN?

MENU